Víkend Bítov

CZ  

Stále více účastníků konference využívá cestu do atraktivního prostředí konference jako výlet. Stačí přijet dříve, zaplatit si ubytování třeba od pátku, případně sebou vzít rodinu a máte k dispozici hezký víkend s individuálním programem. Večery pak většinou trávíme společně.

Pokud si chcete užít víkend v Bítově, což je díky termínu, lokalitě a nízké ceně velmi zajímavé, vyplňte prosím přihlášku bez zbytečného prodlení. Ubytování pro dřívější příjezd negarantujeme.

Stravování a prohlídka pivovaru s degustací

Součástí ceny je jak stravování - snidaně a večeře, tak prohlídka pivovaru s degustací, která proběhne v sobotu večer.

Bítov, penzion - pivovar U Tesařů
http://www.utesaru.cz
Penzion U Tesařů Bítov

Rodinný penzionu U Tesařů v Bítově vznikl v roce 1995, kdy bylo vystavěno 5 pokojů, umístěných přímo nad restaurací. Pro velký zájem byl penzion rozšířen o další budovu, která byla po celkové rekonstrukci otevřena v roce 2011. Kapacita penzionu je nyní 35 lůžek, celkem ve 14 pokojích, pokoje mají vlastní koupelny a toalety. Penzion leží přímo uprostřed vesnice Bítov, cca 1,5 km od řeky Dyje, v krásné přírodě Vranovské přehrady ve výšce 440 m nad mořem.

Ubytování je zajištěno včetně stravování v místní restauraci - snídaně a večeře. Pochutnáte si na domácí kuchyni, připravované výhradně z kvalitních surovin. Ochutnáte pivo Tesák z vlastního mimipivovaru. Připravena je také pestrá paleta vín z moravského sklepa Vinařství Líbal z Horních Dunajovic.

Wifi je k dispozici na všech pokojích penzionu. V prostorách penzionu je uzamykatelné parkoviště. K dispozici je úschovna kol, menší zahrada s posezením a dětské hřiště.