Úvod

CZ  
Podobně jako na všech COMMON konferencích i v Kurdějově pro Vás připravujeme zajímavý doprovodný program.

Neděle 8.června 2014

CZ  
Neděle 8.června 2014
Prohlídka místního gotického kostela a podzemních chodeb, vědomostní soutěžod 18:00h
Večeřeod 19:00h
Duo Method of Touchod 20:30h


V neděli odpoledne začíná doprovodný společenský program konference společnou prohlídkou místního gotického kostela a podzemních chodeb. Zároveň proběhne, vědomostní soutěž. Po večeři proběhne koncert Pražského hudebního dua Method of Touch.

 

Duo Method of TouchMethod Of Touch
Method Of Touch je Pražské hudební akustické duo ve složení akustická kytara a zpěv. Duo hraje převzaté skladby domácích a zahraničních interpretů ve vlastní úpravě.

Radovan Sokol - kytara
Simona Marková - zpěv

Pondělí 9. června 2014

CZ  
Pondělí 9. června 2014
Hudební produkce skupiny Omar Guitar Band
od 20:00h


Také na této konferenci bude pondělní doprovodný program opět ve znamení kultury, respektive hudební produkce. Skupina Omar Guitar Band, která nás bude provázet večerem (a možná i ránem), je na konferencích Commonu poprvé a doufejme, že ne naposledy.

 

Omar Guitar BandOmar Guitar Band
Omar Guitar Band založil v roce 2012 Omar Khaouaj spolu se svými přáteli a spoluhráči z různých projektů. Skupina hraje autorskou kytarovou tvorbu na pomezí rocku, jazzu a popu.

Omar Khaouaj - kytara, autor hudby
Tomáš Kurfürst - baskytara
Dominik Renč - klávesy
Mikoláš Nop - bubny

Na konferenci navíc kapelu doplní zpěvák a hráč na trombon. Kapela nebude mít koncert, ale bude nás doprovázet celý večer. Na začátku na nás nasadí lehkou nevtíravou instrumentální hudbu, v druhé části trošku přitvrdí při produkci vlastní tvorby a na závěr nás čeká repertoár složený ze známých rockových hitů.

Omar Guitar Band

CZ  
Mikoláš Nop
Mikoláš Nop
Dlouhá léta působil ve skupině Miloše Nopa po boku Pavla Bobka, nebo třeba Hanky Zagorové. Hrál s kapelami Dolmen, Pan Pot... V současné době hraje se skupinou Sto Zvířat, Jaroslavem Uhlířem a dalšími...

 

Omar Khaouaj
Omar Khaouaj
Jeden z našich předních kytaristů. Spolupracoval například se Zuzanou Navarovou, Petrem Kolářem, Marií Rottrovou atd. Jeho kytary můžeme slyšet také v hudbě k filmu Kráska v nesnázích, v seriálech Gympl s.r.o., Comeback nebo třeba na deskách Radůzy. V současné době je členem doprovodné skupiny Marty Kubišové, Orchestru Karla Vlacha, kapely Akustik Martina Písaříka a dalších.

 

Tomáš Kurfürst
Tomáš Kurfürst
Ještě jako trumpetista se věnoval vážné hudbě, vystupoval se skupinou Garáž, vidět jsme jej mohli také se skupinou Pražský Výběr. Jako basista působil ve skupině Dolmen, MIG21, v současné době se věnuje studiové práci ve svém nahrávacím studiu.

 

Dominik Renč
Dominik Renč
Věnuje se převážně skladatelské práci, např. Seriály Gympl s.r.o., Comeback, Pan Máma. Jako klavírista působí v divadle Ypsilon, nebo ve skupině Botafoga.

Sledujte nás

COMMON Česká republika, z.s.
Datum vzniku: 20. června 2000
Spisová značka: L 10973 vedená u Městského soudu v Praze
Identifikační číslo: 70849706
Právní forma: Spolek